pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Arctic Volley pitää kiinni kovasta ko­ti­jouk­kueen mai­nees­taan ja on yhä kiinni pu­do­tus­pe­li­pai­kas­sa – "Lop­puun asti tais­tel­laan"

Arctic Volley Rovaniemi pitää tiukasti kiinni kovasta kotijoukkueen maineestaan sekä juuri nyt myös pudotuspelisaumastaan lentopallon naisten mestaruusliigassa. Maanantai-illan pitkä vääntö kääntyi ArVolle, joka selätti samoista asemista taistelevan LiigaPlokin Pihtiputaalta 3-2 (22-25, 25-19, 25-19, 18-25, 15-11).

Asetelmat pudotuspeliviivalla ovat vähintään herkulliset runkosarjan loppusuoralla. ArVo on juuri nyt kahdeksantena eli kiinni viimeisessä playoff-paikassa. LiigaPloki on samassa ottelumäärässä pisteen edelle. LP Vampula on puolestaan kaksi pistettä ArVoa perässä yhden ottelun vähemmän pelanneena.

ArVo kohtaa ensi sunnuntaina kotiareenalla Oriveden Ponnistuksen ja seuraavalla viikolla Pölkky Kuusamon vieraskentällä. Liiga Ploki saa jäljellä olevissa peleissä vastaan kakkosena olevan Kuusamon ja kolmantena olevan LP Kangasalan.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa