Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Arctic Volley kuit­ta­si Ori­ve­del­tä lii­ga­pis­teet ja Suomen cupin jat­ko­pai­kan – "Me­ga­nin paluu oli iso apu jouk­kueel­le"

Arctic Volley Rovaniemi sai kursittua kokoon naisten mestaruusliigajoukkuettaan niin paljon, että kolmen ottelun tappioputki katkesi lauantaina Orivedellä. ArVo kuittasi liigapisteet erin 1-3 (24-26, 25-17, 31-33, 18-25) ja samalla kertaa jatkopaikan Suomen cupissa kahdeksan parhaan joukkoon.

– Tässä voitossa oli tuplariemun paikka, myönsi joukkueen virolainen päävalmentaja Avo Keel.

Voiton ohella Keel oli erityisen tyytyväinen, että viime pelit jalkavaivan takia sivussa ollut  Megan Vander Meer palasi pelaavaan kokoonpanoon.

– Se ratkesi vasta ottelun lämmittelyssä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.