Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Arctic Horse Race tuo huip­pu­oh­jas­ta­jat lauan­tai­na Män­ty­vaa­raan

Yli 11000 voiton Tim Tetrick ja lähes 11000 voiton Jorma Kontio tuikkivat tähtinä Rovaniemen ravi-illassa. Yleisötavoite 3000-5000 katsojaa.

Mäntyvaaran raviurheilukeskuksessa valmistaudutaan superlauantaihin, joka tuo huippuohjastajat napapiirille kansainväliseen Arctic Horse Raceen.

– Kyseessä on kaikkien aikojen kolmanneksi merkittävin raviurheilutapahtuma Rovaniemellä. Edelle menevät ainoastaan vuosina 2004 ja 2018 Mäntyvaarassa järjestetyt Kuninkuusravit, Rovaniemen Ravirata oy:n toimitusjohtaja Anna Paavola taustoittaa.

Tiivis ravipäivä sisältää iltapäivällä pidettävän koko perheen ilmaistapahtuman, illalla käytävät Arctic Horse Race -ravit sekä iltatapahtuman.

Kaksitoista ohjastajaa ajaa kolmen osalähdön Arctic Challenge -ottelun, jossa on kaksi lähtöä lämminverisillä ja yksi lähtö kylmäverisillä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.