pääkirjoitus: Kun­ta-alan työ­tais­te­lu on ve­ny­mäs­sä yli kesän, so­pu­jar­ru­na on so­li­daa­ri­suus­va­je

Helatorstai: Tänään vie­te­tään he­la­tors­tai­ta, jolloin "ruo­ho­kaan ei kasva" – mikä se oikein on ja mistä nimitys tulee?

Antti Tuisku to­teut­ti haa­veen­sa: suun­nit­te­li oman vaa­te­mal­lis­ton

-

Rovaniemeläislähtöinen pop-tähti Antti Tuisku on lanseerannut oman vaatemalliston yhteistyössä Prisman kanssa. Antti Tapani -mallisto on sporttinen muotimallisto, jonka tuotteista valtaosa on unisex-tuotteita. Mallisto sisältää vaatteita ja jalkineita arkeen ja urheiluun.

Antti Tuiskulle oma mallisto on ollut pitkäaikainen haave, kerrotaan Prisman tiedotteessa. Tuisku halusi tehdä  malliston, jonka vaatteita voisi itsekin käyttää.

Antti Tuiskun suunnittelema vaatemallisto sisältää yli 50 erilaista tuotetta arkeen ja urheiluun.
Antti Tuiskun suunnittelema vaatemallisto sisältää yli 50 erilaista tuotetta arkeen ja urheiluun.

Brändin nimi Antti Tapani heijastaa aitoa ja pysyvää ihmistä muuttuvan artistipersoonan takana.

– Me ihmiset taistelemme siitä, saammeko olla täysin oma itsemme. Taistelu tapahtuu usein oman pään sisällä. Pelko ohjaa meitä esittämään muille jotain, mitä emme ole.

– Viimeiset neljä vuotta ovat olleet minulle elämäni onnellisinta aikaa. Olen oppinut rakastamaan itseäni juuri tällaisena kuin olen. En enää välitä samassa määrin muiden ihmisten mielipiteistä ja uskallan ilmaista itseäni, niin kuin parhaalta tuntuu, Tuisku kertoo.

Tuiskun mielestä yksi keino itseilmaisuun on oma tyyli ja siihen sopivat vaatteet. Hän on suunnannut mallistonsa ihmisille, jotka ymmärtävät, että juuri erilaisuus tekee meistä kaikista ainutlaatuisia.

Antti Tuisku ja Prisman pukeutumisen ammattilaiset tutustuivat muutamia vuosia sitten yhteistyöprojektissa. Yhteinen visio yhdessä luodusta mallistosta sai nopeasti tuulta alleen. Tiivistä suunnittelua on tehty jo lähes kahden vuoden ajan sekä Suomessa että yhdessä tehtailla vieraillen.

Prisman pukeutumisesta vastaava valikoimajohtaja Päivi Hole sanoo, ettei Antti Tapani ole kertaluontoinen kampanja, vaan brändi, joka on tullut jäädäkseen. Jo ensi syksynä mallistoon on luvassa uutta ulottuvuutta, hän sanoo.

Antti Tapani -mallisto tulee myyntiin perjantaina 3. huhtikuuta.