Antti Arvola kil­pai­lee The Voice of Fin­lan­din se­mi­fi­naa­li­pai­kas­ta – toinen li­ve-lä­he­tys esi­te­tään per­jan­tai­na: "Toivon tie­tys­ti, että matka vielä jatkuu"

Tässä vaiheessa kilpailua katsojat äänestävät jatkoon oman suosikkilaulajansa.

Rovaniemeläislähtöinen Antti Arvola lunasti jatkopaikan The Voice of Finlandin Knockout-vaiheessa maaliskuussa. Perjantaina hän esittää The Rasmus -yhtyeen kappaleen Liquid. Antti Arvola, 32, kertoo saaneensa The Voice of Finlandista paljon arvokasta kokemusta ja aikoo jatkaa musiikin parissa huolimatta siitä, miten kilpailussa käy.
Rovaniemeläislähtöinen Antti Arvola lunasti jatkopaikan The Voice of Finlandin Knockout-vaiheessa maaliskuussa. Perjantaina hän esittää The Rasmus -yhtyeen kappaleen Liquid.
Rovaniemeläislähtöinen Antti Arvola lunasti jatkopaikan The Voice of Finlandin Knockout-vaiheessa maaliskuussa. Perjantaina hän esittää The Rasmus -yhtyeen kappaleen Liquid.
Kuva: Saku Tiainen

Rovaniemeläislähtöinen Antti Arvola on edennyt The Voice of Finland -laulukilpailussa live-vaiheeseen. Arvola nousee lavalle perjantaina Turun Logomossa, jossa hän kilpailee kolmen muun tiimiläisensä rinnalla semifinaalipaikasta.

– Tosi odottava tunnelma on perjantaita varten. Knockouteista on jo hetki vierähtänyt ja taas on aika palata Logomolle, Arvola kuvailee tunnelmiaan sähköpostitse.

Arvola kertoo, että live-esityksissä lava tulee olemaan aiempaa isompi, joten myös show on huomattavasti näyttävämpi edellisiin esityksiin verrattuna.

– Jännitystä lisää tuntuvasti se, että ohjelma tulee ulos livenä. Yleisön kanssa kokemus olisi varmasti vielä ikimuistoisempi, mutta on hienoa, että kotikatsomot pääsevät myös vihdoin osallistumaan ohjelman etenemiseen äänestyksen kautta.

Antti Arvola lunasti jatkopaikan kilpailun Knockout-vaiheessa John Legendin kappaleella All of me. Katso esitys:

Arvola kilpailee ohjelmassa Maija Vilkkumaan tiimissä. Perjantain jaksossa lavalla nähdään myös Tonin ja Sipen sekä Pyhimyksen tiimit. Kunkin tähtivalmentajan joukkueesta kaksi laulajaa etenee semifinaaleihin ja kaksi joutuu lähtemään kotiin.

Kotikatsomoiden rooli on kilpailussa nyt merkittävä, sillä katsojat äänestävät jatkoon oman suosikkilaulajansa. Toisen semifinaalipaikan päättää tähtivalmentaja.

– Toivon tietysti, että matka vielä jatkuu, mutta jo tähän mennessä olen saanut valtavan arvokkaan kokemuksen. Kävipä kilpailussa miten tahansa, musiikin harrastaminen jatkuu varmasti. Haaveena olisi päästä tekemään myös omaa musiikkia ja keikkailemaan.

Perheen ja ystävien lisäksi Arvola on saanut kannustusta myös ohjelman katsojilta sosiaalisen median kautta.

– Haluan välittää heille sydämelliset kiitokset. Tuella on ollut todella suuri merkitys ja se on antanut lisää uskoa omaan tekemiseen.

Äänestysohjeet

Näin äänestät!

The Voice of Finlandin live-lähetys esitetään perjantaina 9.4. klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Äänestä verkossa osoitteessa nelonen.fi/äänestä

Äänestä tekstiviestillä: lähetä viesti 15 numeroon 17224. Viestin hinta on 1 e.

⁣ Äänestä soittamalla: soita numeroon 0700 79 255. Puhelun hinta on 1 e + pvm.⁣

Perjantain lähetyksessä Arvola esittää The Rasmus -yhtyeen kappaleen Liquid. Biisin treenaamiseen on ollut nyt reilusti aikaa ja Arvola onkin pyrkinyt ottamaan kappaleen omakseen.

– Uskon, että kappale herättää nuoruuden muistoja ainakin minun ikäisissä katsojissa.

Nelihenkinen tiimi on päässyt treenaamaan kappaleita myös yhdessä, sillä valmentaja Vilkkumaa on järjestänyt kilpailijoille yhteistreenejä omalle treenikämpälleen.

– Tämä on ollut tosi tärkeää livetilanteeseen valmistautumisessa.

Ohjelman live-esityksistä yhdeksän kilpailijan matka jatkuu 16. huhtikuuta esitettävään semifinaaliin. Finaaliin etenee yksi laulaja jokaisen tähtivalmentajan joukkueesta.

The Voice of Finlandin kymmenennen kauden voittaja ratkeaa yleisöäänin finaalissa perjantaina 23. huhtikuuta.

Katso ja kuuntele!

  • The Voice of Finland perjantaina 9.4. klo 20 Nelosella ja Ruudussa.
  • Antti Arvola kertoo lisää tunnelmistaan torstaina 8.4. Lapin radiossa klo 7.30 ja The Voice of Finlandin Instagram-livessä klo 16.30.

Lue myös: "Kuin nuori Ressu Redford tai George Mic­hael" – Ro­va­nie­me­läis­läh­töi­nen Antti Arvola on edennyt Voice of Fin­lan­dis­sa Knoc­kout-vai­hee­seen: katso videot!