Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Anni Vuo­hi­joen matka kohti Tokion olym­pia­lai­sia on päät­ty­nyt: "Se on nyt ohi!"

Rovaniemen reippaan painnonnostaja kertoo pitkästä valmistautumisestaan olympialaisiin ja kiittää tukijoukkojaan sosiaalisessa mediassa. Kisapaikkaa ei Vuohijoelle heltynyt.

Rovaniemen Reippaan Anni Vuohijoki kertoi tuntemuksiaan valmistautumisestaan olympialaisiin ja ilman kisapaikkaa jäämisestä sosiaalisessa mediassa.

– Ei auta kuin nuolla haavat, ja pitää vähän lomaa, Vuohijoki totesi jo tiistain Lapin Kansassa.

– Odotan, että pääsen yli 10 vuoteen kunnon kesälomalle eli ilman harjoitusohjelmaa, ei työsopimuksia eikä opintoja. Arki jatkuu sitten elo-syyskuussa, Vuohijoki sanoi.

Tässä Vuohijoen Instagram-päivitys, jossa Vuohijoki kertoo valmistautumisestaan olympialaisiin ja antaa kiitosta tukijoukoilleen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.