Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Anni Salmela ja Oili Ho­lo­pai­nen Ramsaun mc-ras­teil­le

Suomen joukkue hiihtosuunnistuksen maailmancupin avauskierrokselle on valittu. Avauskierroksella kilpaillaan kolme kisastarttia Itävallan Ramsaussa 9.-11.1.

Hiihtosuunnistusmaajoukkueen päävalmentaja Tapani Partanen on nimennyt joukkueeseen runsaasti maailmancupin ensikertalaisia.

– Viime kauden MM-kotikisojen jälkeen oli tiedossa, että maajoukkueeseen tulee sukupolvenvaihdos ja nyt valittu joukkue vahvistaa sen todeksi. Noin puolet joukkueeseen valituista urheilijoista on ensikertalaisia tällä tasolla. Etenkin naisten joukkue on uudistunut todella rajusti, ja nuoret urheilijat pääsevät nyt hakemaan kokemusta kilpailemisesta aikuisten tasolla. Alkukauden kilpailut kuitenkin osoittavat, että nuoret ovat ottaneet isoja kehitysaskeleita ja odotan mielenkiinnolla mihin he pystyvät.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.