Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Anni Kä­rä­väl­le uran paras maail­man­cup­si­joi­tus - 9:s Aspenin slo­pes­ty­les­sa

Anni Kärävä taituroi uransa parhaan maailmancupsijoituksen Aspenissa Yhdysvalloissa freestylen maailmancupin slopestylen karsinnoissa. 20-vuotias Kärävä sijoittui karsinnassa yhdeksänneksi pistein 70.51 pisteellä. Kärävä taipui täpärästi finaalista, kun kahdeksan parasta naista kelpuutettiin jatkoon.

– Olen superonnellinen ja fiiliksissä että sain tehtyä kaksi ehjää runia. Ensimmäinen oli puhtaampi ja sain sen tehtyä juuri niin kuin olin ajatellutkin. Toisessa laskussa hieman hääräilin omiani mutta sain senkin tulemaan jaloilleen.

– Tämä on tosi iso asia itselle kun sain lisättyä kovempia temppuja ja nämä olivat ehkä teknisimmät kisarunit mitä olen ikinä tehnyt ja sain vielä hyvät pisteet.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.