Matkailu: Vaa­ral­li­siin paik­koi­hin py­sä­köi­dyt tu­ris­ti­bus­sit ja vuok­ra-au­tot kuu­men­ta­vat tun­tei­ta Ro­va­nie­mel­lä, poliisi vetoaa kul­jet­ta­jien vas­tuu­seen

Onnettomuudet: SVT: Kii­ru­nas­sa et­si­tään ka­don­nut­ta kelk­kai­li­jaa

lumivyöry: NRK: Nuori nor­ja­lais­mies kuoli lu­mi­vyö­rys­sä Nor­jas­sa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Am­pu­ma­hiih­to­maa­jouk­kueen val­men­nus jatkaa – sopimus kattaa tulevat olym­pia­lai­set

Norjalainen Erik Bartlett Kulstad jatkaa ampumahiihtäjien päävalmentajana.
Norjalainen Erik Bartlett Kulstad jatkaa ampumahiihtäjien päävalmentajana.
Kuva: Esa Kinnunen

Suomen ampumahiihtomaajoukkueen päävalmentaja Erik Bartlett Kulstad ja lajivalmentaja Aku Moilanen jatkavat tehtävissäänkertoi Ampumahiihtoliitto tiistaina. Kaksikon sopimukset on jatkettu kattamaan seuraavat olympialaiset eli talvella 2026 kisattavat Milano-Cortinan olympialaiset.

Kulstad aloitti päävalmentajana viime kesänä korvaten tehtävää neljä vuotta hoitaneen Jonne Kähkösen. Maailmancupin kaudella suomalaisista miehissä paras oli 29:nneksi sijoittunut Tero Seppälä. Naisten cupissa korkeimmalle ylsi 22:nneksi sijoittunut Mari Eder, joka ilmoitti kauden päättyessä lopettavansa uransa. Maiden maailmancupissa Suomi oli miehissä kymmenes ja naisissa yhdeksäs.

– Ensimmäinen vuosi on ollut erittäin hauska vuosi täynnä uusia kokemuksia ja haasteita. Olen iloinen, että minulla on mahdollisuus jatkaa tätä projektia. Tunsimme, että loimme viime vuonna hyvän pohjan ja nyt voimme rakentaa sille, päävalmentaja Kulstad totesi.