Mainos

Am­mat­ti­mai­set mark­ki­noin­ti­vä­li­neet aut­ta­vat mes­su­ar­jes­sa

Messuosaston huomiota voi lisätä persoonallisilla ja tyylikkäillä markkinointivälineillä.

-

Messu- ja markkinapäivät ovat useasti pitkiä ja haastavia rupeamia. Liikkuvia osia on jo valmiiksi riittävä määrä, joten omien markkinointivälineiden kanssa taisteleminen ei ole kauppiaiden toiveissa. 

Markkinointitarvike.fi on erikoistunut, nimensä mukaisesti, erilaisiin markkinavälineisiin. Näyttävän ja tyylikkään ulkomuodon lisäksi Markkinointitarvikkeen tuotteet on kehitetty helppokäyttöisiksi. 

Esimerkiksi Pop-up-teltta on helppo ja järkevä ratkaisu oman myyntipisteen toimivuuden kannalta. 

-

Timanttiset ratkaisut messukauppiaille

Kauppiaalle teltta on erityisen tärkeä varsinkin ulkotapahtumissa, mutta pop-up-teltta toimii pätevänä ratkaisuna myös sisätiloissa. Teltta suojaa sateelta, ja kangas on myös palo- ja UV-suojattu. 

Markkinointitarvikkeen pop-up-teltan kanssa ei tarvitse tuskailla logististen asioiden kanssa. Kasaaminen ja purkaminen onnistuvat pienellä vaivalla, eikä kuljettaminenkaan tuota ongelmallisia tilanteita. Koko komeus mahtuu purettuna erittäin pieneen tilaan, eli siirteleminen on vähintään yhtä vaivatonta, kun kasaus ja purku. 

Vahva alumiinirunko pitää teltan jykevästi pystyssä ja muutamalla napsautuksella tyylikäs kauppapaikka on messukansan ihasteltavissa. Edullisuus ja ammattimaisuus luetaan myös tämän tuotteen eduiksi. 

Painatus kruunaa kokonaisuuden

Erinomainen keino luoda kiinnostava kuva omasta kauppapaikastasi, on lisätä näkyvyyttäsi. Tärkeintä on, että myyntipisteeltä saatava tuote on asiakkaiden mieleen, mutta kun ulkokuori on huoliteltu, niin vetovoimakin on suurempi. 

Banderollit ovat fiksu ja erottuva ratkaisu, joka antaa huolitellun kuvan. Panostaminen omaan tekemiseen on varma keino saada asiakkaiden arvostus puolellesi. Markkinointitarvikkeen valikoimaan kuuluu myös Roll-up-telineet, jotka ovat yksinkertainen keino saada messuosaston ulkoasusta viimeistelty.

Panostamalla omaan messu- tai markkinaosastoosi pystyt tekemään hyvän vaikutuksen asiakkaisiin. Edullisten ja helppokäyttöisten markkinointivälineiden hankkiminen on järkevä ja näyttävä valinta. 

Lisätietoja: Markkinointitarvike.fi