Lakko alkaa:: Tänään alkava lakko su­pis­taa hiih­to­kes­kus­ten au­ki­olo­ai­ko­ja ja sulkee osan rin­teis­tä – lakon pii­ris­sä hissit ja vä­li­ne­vuok­raa­mot

Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa päivän luukku tästä

Tilaajille

Alp­pi­val­men­ta­jat vaih­tu­vat ensi kau­dek­si – toi­mi­tus­joh­ta­ja Iiro Kau­ko­nie­mi: "Val­men­ta­ja­mark­ki­nat ovat nyt kii­vaim­mil­laan, nimet ovat sel­vil­lä tou­ko­kuus­sa"

Kansainvälinen alppihiihtokausi on ohi, ja kotimaan parhaimmisto on ratkomassa Suomen mestaruuksia Kolarin Ylläksellä. SM-viikko on perinteisesti ajoittunut huhtikuun alkupuolelle.

– Muitakin mahdollisuuksia SM-alppiviikon järjestämiseen olisi, esimerkiksi helmikuun ensimmäinen viikko. Kansainvälisen kilpailukauden jälkeen pidettävillä SM-kisoilla on sekä hyviä että huonoja puolia. Kärkilaskijat voivat potea jonkinlaista kilpailuväsymystä, kun takana on pitkä kausi, kisoja seuraamaan tullut Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Iiro Kaukoniemi tuumii.

Kevät on myös aikaa, jolloin valmentajamarkkinat ovat kiivaimmillaan. Suomen maajoukkueiden päävalmentajat vaihtuvat, ja uusia etsitään paraikaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.