Politiikka: "Työe­lä­mäs­sä voidaan tehdä paljon mie­len­ter­vey­den tu­ke­mi­sek­si"- mi­nis­te­ri vie­rai­li Me­ri-La­pis­sa

Jääkiekko: Ruotsin mestari Luulaja piti RoKille op­pi­tun­nin: maalit 11–0, tor­jun­nat 13–71

Kolumni: Onko Lapilla edes­sään ener­giae­vak­kou­den aika?

Tilaajille

Alek­san­der Bar­ko­vin ketju nosti Flo­ri­dan voit­toon – Pitts­burg­hin täh­ti­pe­laa­ja Sidney Crosby louk­kaan­tui

Florida Panthers oli jo 0-3-tappiolla ottelussa Washington Capitalsia vastaan, mutta nousi lopulta 5-3-voittoon jääkiekkoliiga NHL:n pudotuspeleissä. Otteluvoitoissa Florida nousi 3-2-johtoon ja on voiton päässä jatkopaikasta. Floridan pelipaidassa varsinkin Carter Verhaeghe oli liekeissä. Hän oli mukana kaikissa joukkueensa maaleissa tehoilla 2+3. Hänen ketjukaverinsa suomalaispelaaja Aleksander Barkov sai ottelussa kaksi syöttöpistettä.

New York Rangers kavensi otteluvoitot 2-3:meen Pittsburgh Penguinsia vastaan, kun Rangers otti kotijäällään 5-3-voiton. Pittsburghin Sidney Crosby loukkaantui ottelun toisessa erässä, kun Jacob Troupa teloi tähtipelaajan taklauksellaan. Päähänsä tällin saanut ja aiemminkin vakavista päävammoista kärsinyt Crosby joutui jättämään pelin kesken. Rangersin Kaapo Kakko sai ottelussa yhden syöttöpisteen. Pittsburghin Kasperi Kapanen jäi nollatehoille.