pääkirjoitus: Saa­me­lais­kä­rä­jät hy­väk­syi kiis­tel­lyn saa­me­lais­la­ki­esi­tyk­sen lähes yk­si­mie­li­ses­ti – vas­taa­vaa komp­ro­mis­si­ha­lua toi­voi­si löy­ty­vän edus­kun­nas­ta­kin

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Tilaajille

Ala­pek­ka­lan talliin Män­ty­vaa­ran voitto "vää­räl­lä he­vo­sel­la" - Enigma Sisu petrasi paljon Bodenin esi­tyk­ses­tä

Torniolaisella Kari Alapekkalalla oli Mäntyvaaran Magic Monday -päätöksessä tallistaan peräti neljä hevosta. Suurin suosikki oli tolppakone Like A Boeing, mutta sen putki katkesi hokkakenkiin ja Staro Kung Fun prässiin.

Kotimatkalle lähdettiin silti voitto ja kolmonen plakkarissa. Treenarin oma ajokki Enigma Sisu paransi paljon torstain Bodenin startista, ja kun tamma sai namureissun kärkiparin tuntumassa, ei Olivia Alapekkalan ja Markku Kelloniemen silmäterällä ollut vaikeuksia kuoria kermaa maalisuoralla illan parhaalla voittoajalla 15,3a/2100 m. King Kasper nousi toiseksi ennen voittajan tallikaveria M.T. Miss Mollya.

– Kärjen matkavauhti oli pakkaskelille reipasta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.