Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 8. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: Kuo­hun­ta on takana, kuu­le­mi­set voivat alkaa – Uusi ko­mis­saa­ri: ha­luam­me kuulla myös saa­me­lais­ten voi­ma­va­rois­ta

Kolumni: Kun ju­nio­ri­val­men­ta­ja puuttui ra­sis­ti­seen ni­mit­te­lyyn, hän sai kolmen ottelun toi­min­ta­kiel­lon ja seura sakot

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Aki Pihlaja kär­jes­sä kun snowc­ros­sin SM-sar­ja jatkuu Kok­ko­las­sa

Oulussa saatu selkävaiva selätetty: "Ukon pitäisi olla kilpailukykyinen."

Moottorikelkkailun snowcrossin Suomen mestaruuskausi suuntaa toiseen osakilpailuviikonloppuun, kun Kokkolassa kilpaillaan erinomaisella paikalla kaupungin keskusta-alueella lauantaina ja sunnuntaina.

Keski-Pohjanmaan Moottorikelkkailijat isännöi kauden kolmatta ja neljättä SM-osakilpailua tulevana viikonloppuna, sillä kaksi ensimmäistä osakilpailua ajettiin Parikkalassa helmikuun alussa. Kokkolassa riittää jännitettävää kumpanakin kilpailupäivänä, jolloin jaetaan tuttuun tapaan erilliset SM-pisteet. Mukana ovat myös Suomen Cup- ja kansalliset luokat.

SM-snowcrossin Pro-luokan Suomen mestaruussarjaa johtaa Aki Pihjala, joka keräsi maksimipistepotin Parikkalassa. Ennen Kokkolaa Lapin Moottorikelkkailijoiden edustaja kävi nappaamassa Stadion Snowcrossin SM-kultaa Oulussa reilu viikko sitten.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.