Mainos

Ad­ven­tu­re Race tulee taas! Onko tiimisi valmis?

Jo kolmatta kertaa järjestettävä Adventure Race haastaa kaikki mukaan unohtumattomaan seikkailuun Ounasvaaralle.

-

Adventure Race työhyvinvointiseikkailu on leikkimielinen kilpailu, jossa (työ)yhteisöt ottavat mittaa toisistaan. Seikkailukilpailu tapahtuu Ounasvaaran maastossa, jossa matkan varrelta löytyy hyvin erilaisia tehtävärasteja. Yhteistyötaitoja korostavat rastit vaativat tarkkuutta, nokkeluutta ja fyysistä kuntoa.

– Helpottava tekijä tehtävärastien suorittamisessa on se, että joukkueet saavat valita rasteille parhaat suorittajat. Näin jokaisen seikkailijan vahvuudet saadaan esille, toteaa jo kolmatta vuotta seikkailua luotsaava Johanna Niemelä.

Kaksi erilaista sarjaa

Adventure Race seikkailussa on valittavana kaksi sarjaa: seikkailusarja (7km) ja haasteellisempi kisasarja (15km). Vuosien varrella seikkailuradat ovat kehittyneet saatujen palautteiden pohjalta. Jo toista vuotta tapahtumakoordinaattorina toimiva Mikko Voutilainen kertoo, että aiemmista vuosista poiketen seikkailusarjan matkaa on lyhennetty 10 kilometristä 7 kilometriin.

– Tähän päätökseen tultiin, koska seikkailusarja haluttiin pitää "matalan kynnyksen" sarjana, toteaa Voutilainen.

Jokainen seikkailusarjassa seikkaileva joukkue pääsee kehittämään yhteistyötaitojaan omalla tasollaan ja ihan puhtaasti leikkimielellä.

-

– Kisasarjassa leikki on kaukana. Vaativampi reitti ja fyysisemmät tehtävärastit haastavat seikkailijoiden kestävyyden niin henkisesti kuin fyysisesti, toteaa Voutilainen.

Adventure Race on kiviä, kantoja ja hyvinvoivia työntekijöitä, loistavia yhteistyökumppaneita unohtamatta.

– Ounasvaaran monimuotoinen luonto ja vaihteleva maasto takaavat unohtumattoman ulkoiluelämyksen, tuumii Mira Söderlund Lapland Hotelsilta.

– Matkan varrella eteen tulevat tehtävärastit hiovat tiimihengen huippuunsa. Joten ei muuta kuin numerolappu rintaan ja lähtöviivalle, sanoo Söderlund hymyillen.

Adventure Race tiimi toivoo, että seikkailijat pukeutuvat omalla persoonallisella tyylillään. Värikkyys ja äänekkyys ovat pelkkää plussaa.

Kysymys kuuluu: Onko tiimisi valmis toukokuiseen mittelöön?

– Oukulla nähdään!

-