Mainos

Ad­ven­tu­re Race Ro­va­nie­mi tulee taas

Jo toistamiseen järjestettävä Adventure Race -seikkailukilpailu haastaa työ-, opiskelija- ja kaveriporukat seikkailemaan Ounasvaaralle. Tämän leikkimielisen kisan taustalla on tärkeä tavoite – hyvinvoinnin edistäminen ja näin ollen se sopii esimerkiksi työyhteisöille Tyky -päiväksi!

– Hyvinvoinnin kehittäminen on tärkeää, siihen kuuluvat sekä henkinen että fyysinen hyvinvointi. Adventure Race Rovaniemi tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden hyvinvoinnin edistämiseen ja samalla tiimityötaitojen kehittämiseen, sanoo kisaemäntä Johanna Niemelä .

Adventure Race -seikkailussa edetään 3-6 hengen tiimeissä ja on valittavana kaksi sarjaa: seikkailusarja ja vähän kovempi kisasarja. Leikkimielisessä seikkailusarjassa edetään karnevaalihengessä, hymy huulilla tiimityötaitoja hioen. Vähän kovemmassa kisasarjassa nokkeluuden lisäksi vaaditaan fyysistä kuntoa ja nopeutta. Molemmissa sarjoissa ratojen varrelta löytyy erilaisia toimintarasteja, jotka korostavat tiimityötaitoja. Samalla seikkailijat pääsevät kokeilemaan Rovaniemen alueen aktiviteettitarjontaa.

Toukokuisen seikkailun pääyhteistyökumppaneina toimivat Lapland Hotels ja Lapin Safarit. Tämän loistavan yhteistyökumppanuuden myötä kisakylä nousee Ounasvaaran stadionin kupeeseen, Chaletsin ympäristöön. Lapland Hotels ja Lapin Safarit tarjoavat loistavat puitteet myös kannustusjoukoille. Päivän aikana “after ski” menosta vastaa dj ja illalla lavalle nousee paikallinen bändi.

– Tapahtumassa yhdistyy moni meidän sydäntä lähellä oleva asia; Rovaniemen vihreä keidas Ounasvaara, hyvinvoinnin ja tiimitaitojen kehittäminen ja ennen kaikkea luonnossa liikkuminen. Tämän vuoksi halusimme ehdottomasti olla mukana tapahtuman järjestämisessä, toteaa Jyrki Karonen Lapland Safarikselta.

– Viime vuonna rataa kierrettiin lumihangessa tarpoen, toivottavasti tänä vuonna sää olisi hieman kesäisempi ja samalla voitaisiin julistaa Rovaniemen tapahtumien kesä 2018 alkaneeksi, sanoo Jyrki hymyillen.

– On loistavaa aloittaa kesäkausi jo toukokuun puolella! Säätilaan emme voi vaikuttaa, mutta siihen voimme, että kaikki järjestelyt hoituvat kelillä kuin kelillä. Toivottavasti tapahtuma houkuttelee mukaan kaikki edellisvuonna olleet sekä kymmenittäin uusia kisailijoita. Olemme innolla mukana luomassa Adventure Race -kisakylää Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsiin, toteaa Mira Söderlund Lapland Hotelsilta.

– Seikkailuun ovat tervetulleita kaikki yli 18-vuotiaat kokoon ja kuntoon katsomatta. Tapahtumaan odotetaankin noin 1000 seikkailijaa ympäri Lappia, toteaa kisaemäntänä.

-

 

Fakta

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

www.adventurerace.fi

Valmisteluita voit myös seurata Facebookissa sivuilla Adventure Race Rovaniemi.