Mainos

Ad­ven­tu­re Race haastaa kaikki seik­kai­le­maan Ou­nas­vaa­ral­le

Seikkailufiilis nousee vauhdilla, sillä Adventure Race (työ)hyvinvointiseikkailu lähenee kovaa vauhtia. Ounasvaaran kauniissa maisemissa seikkaillaan jo ensi perjantaina 18.5.2018.

Seikkailemaan ovat tervetulleita kaikki työikäiset, jotka ovat kiinnostuneet hyvinvoinnista, erilaisista aktiviteeteista sekä luonnossa samoilusta. Kisassa seikkaillaan jälleen kerran kahdessa eri sarjassa: leppoisammassa seikkailusarjassa (10km) sekä astetta kovemmassa kisasarjassa (15km).

Seikkailusarjassa edetään pääosin valmiita polkuja ja helppoa maastoa pitkin. Kisasarjassa maastot ovat haastellisempia.

Koko tapahtuman ajaksi kisakylä nousee Ounasvaaran stadionin kupeeseen, Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsin ympäristöön, jossa itse kisailijat sekä kannustusjoukot voivat fiilistellä kisan aikana. Myös lähtö- ja maalialue sijaitsevat kisakylässä.

Ounasvaara Chalets tarjoaa syötävää ja juotavaa myös kannustusjoukoille. Päivän aikana ”after seikkailu” menosta vastaa dj ja illalla lavalle nousee Iskuporakone! Ohjelmaa on luvassa moneen makuun, josta erikoisimpana mainittakoon hirsi WC huutokauppa. Kyseiset  WC:t ovat peräisin yhdeltä seikkailun tehtävärastilta.

Kisakylässä kaikki Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsin palvelut ovat lähettyvillä aina rantasaunasta majoitukseen. Ounasvaara Chalets tarjoa majoittuville mökkejä, joita löytyy myös päiväkäyttöön.

Tänäkin vuonna Adventure Race Rovaniemi kokoaa satoja seikkailijoita Ounasvaaralle. Tulethan sieki – ilmoittautuminen on auki kisapäivään asti!

-

 

Adventure Race Rovaniemi

Tapahtumapäivän aikataulu

Klo 13.00 kisakylä aukeaa

Klo 14.30 kisainfo joukkueenjohtajille

Klo 14.50 yhteislämmittely a´la Hupaisat Siskot

Klo 15.00 ensimmäinen lähtö

Klo 16.30 rantasauna lämpiää

Klo 20.00 hirsi wc huutokauppa

Klo 22.00 Iskuporakone

Klo 22.30 Palkintojenjako Lapland Hotels Ounasvaara Chalets takasali

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.adventurerace.fi

Facebook Adventure Race Rovaniemi