Mainos

4 syytä: Miksi lai­no­jen ver­tai­le­mi­nen kan­nat­taa?

-

Monet meistä ovat hakeneet lainaa johonkin tarkoitukseen.

Monet meistä myös maksavat lainoistaan liian suuria korkoja – mikä on täysin turhaa ja tarpeetonta.

Lainojen vertaileminen ja kilpailuttaminen saattaa monella meistä jäädä kokonaan tekemättä, sillä se on hidasta ja aikaa vievää puuha.

Vai onko? Ehkä se ennen oli, mutta ei enää. Kotimainen VertaaLainaa.fi palvelu on maksuton apuväline pienen ja suurenkin lainan vertailuun ja kilpailuttamiseen. Palvelussa voi kilpailuttaa ja vertailla lainaa jopa 70.000 euroon asti.

Lainojen vertaileminen on vaivatonta ja täysin ilmaista – samalla säästät selvää rahaa!

1. Rahan säästäminen

Lainojen hinnoissa ja koroissa on valtavan suuria eroja. Haetusta laintuotteesta riippuen halvimman ja kalleimman lainan hintaero voi olla jopa kymmenkertainen. Halvin laina voi kuitenkin löytyä vain muutaman minuutin vertailulla.

2. Lainavertailu ei hidasta lainan tilille saamista

Yleinen käsitys lainavertailusta on se, että se on aikaa vievää puuhaa. Sitten kun äkillinen lainantarve yllättää, ei lainojen vertailu tule mieleenkään. VertaaLainaa.fi palvelu tarjoaa tähänkin ratkaisun, tarjoamalla asiakkailleen ilmaisen lainojen kilpailutuspalvelun. Jos palvelun käyttäjällä on tarve saada lainaa heti tilille, voi hän täyttää vain yhden lainahakemuksen ja näin saada jopa yli 30 pankin ja muun rahoitusyhtiön lainatarjoukset. Lainan kilpailuttaminen ei siis ole yhtään hitaampaa, sillä VertaaLainaa.fi palvelu voi tehdä sen puolestasi.

3. Lainojen yhdistäminen kannattaa

Jos sinulla on jo jokin laina ennestään ja tarvitset nyt lisää lainaa, voi kahden päällekkäisen lainan samanaikainen maksaminen aiheuttaa ongelmia. Maksamalla montaa lainaa yhtä aikaa, maksaa myös lainan kiinteät kulut moninkertaisina. VertaaLainaa.fi palvelussa esitellään lukuisia palveluita, joissa lainojen yhdistäminen onnistuu helposti. Voit siis yhdistää uuden ja vanhan lainan yhdeksi edullisemmaksi yhdistelylainaksi.

4. Lainavertailu ja lainan kilpailuttaminen on helppoa ja maksutonta

Nykyään lainavertailun ja lainojen kilpailuttamisen voi tehdä kotisohvalta käsin. Vielä muutama vuosi sitten suuremman kulutusluoton kilpailuttaminen tarkoitti ajan varaamista kivijalkapankista ja muutaman tunnin lainaneuvotteluja. Nykyään lainavertailu on kuitenkin helppo tehdä kotoa käsin ja voit hakea lainaa netistä jopa 70.000 euroon saakka. Netin kautta pystyy myös pyytämään lainatarjouksia useasta eri pankista, joten suurenkin lainan vertailu ja kilpailuttaminen on merkittävästi helpompaa. VertaaLainaa.fi palvelussa teet kaiken tämän ilman, että sinulta veloitetaan mitään palvelumaksuja!