Mainos

20.5.2017 seik­kail­laan Ro­va­nie­mel­lä

Leikkimielinen seikkailukisa Adventure Race Rovaniemi 2017 lähenee nopeasti. Kisa järjestetään ensi viikolla 20.5.2017 Ounasvaaran maisemissa.

Seikkailu on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille itsensä voittamisesta, työhyvinvoinnista ja hassuttelustakin kiinnostuneille. Kisassa seikkaillaan kahdessa eri sarjassa: leppoisammassa seikkailusarjassa ja vaativammassa kisasarjasssa. Seikkailusarjassa edetään 10 kilometrin matka pääosin valmiita polkuja ja helppoa maastoa hyödyntävällä radalla. Kisasarjassa mennään enemmän luonnon helmassa, myös matka on pidempi eli 15 kilometriä.

Santasportin ja Ounashallin väliselle parkkipaikalle rakennetaan kisakylä, jossa kisailijoiden kannustajat ja ystävät voivat viettää aikaa kisan aikana ja seurata kilpailijoiden etenemistä. Myös lähtö- ja maalialue ovat kisakylän lähistöllä. “Paikalla kuullaan letkeää kisamusiikkia ja vauhdikasta juontamista, mistä vastaa Timo Tapaninen ” kertoo kisaemäntä Johanna Niemelä .

Lähtö tapahtuu lauantaina klo 11 ja kisa-aika päättyy klo 17.00. “Maastoon ei jää kukaan, me haemme “mattimyöhäset” vaikka mönkijöillä pois”, sanoo kisan kisaisäntä Jani Siivola .

Kisailijoille on tarjolla kisakylässä vaatteiden säilytyspaikat sekä mahdollisuus käyttää Santasportin pukukoppeja. Lisäksi kaikki Santasportin palvelut ovat lähettyvillä aina saunasta majoitukseen. Molemmissa sarjoissa palkitaan kolme parasta ja voittajat julkistetaan n. klo 16.00. Varsinainen palkintojenjako on illalla yökerho Doriksessa eli “illan viimeisellä rastilla”.

Samaan aikaan kisan kanssa järjestetään Sportwell-messut Lappi-Areenalla. Yleisöllä on mahtava mahdollisuus seurata erilaisia liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä sisältöjä pitkin päivää Adventure Racen -kisan ja Sportwell-messujen avulla.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

www.adventurerace.fi

Valmisteluita voit myös seurata Facebookissa sivuilla Adventure Race Rovaniemi