Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

18-vuo­tias Eduard Hall­berg juhli Levin suur­pu­jot­te­lus­sa

Helsinkiläistä Slalom66 -seuraa edustava Edard Hallberg päätti Levin neljän päivän FIS-kisarupeaman komeaan voittoon miesten suurpujottelussa.

18-vuotias Hallberg oli neljän kisan otatuksen ykkönen, sillä voitti myös yhden pujotteluista ja oli kerran kakkonen.

Sunnuntaina kärjessä oli tiivistä, sillä Norjan Nikolai Larsen jäi Hallbergista 21 ja Slovakian Martin Hyska 29 sadasosaa. Lauantain suurpujottelun voittanut Emil Keränen oli nyt neljäs. Hän putosi 2. kierroksella pari sijaa. Kärkeen ero oli pieni –0.37 sadasosaa.

Santa Claus Ski Team Jesperi Kemppainen oli kisan 16:s.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.