Vasan podcast: Yrittäjäksi 13-vuotiaana? Karoliina Keskikallio otti riskin, joka kantaa yhä: "Alkuun se oli kuin harrastus, josta sattui saamaan palkkaa"

Anssi Jokiranta
Vasan neljännen podcast-jakson toimittavat Anna-Reetta Kytölahti (vas.) ja Kaisa-Reetta Seppänen. Vieraana Karoliina Keskikallio (edessä).

Vasan neljännen podcast-jakson toimittavat Anna-Reetta Kytölahti (vas.) ja Kaisa-Reetta Seppänen. Vieraana Karoliina Keskikallio (edessä).

Lapin Kansan nuortenpalsta Vasan neljäs podcast-jakso käsittelee nuorena yrittäjäksi ryhtymistä. Tervolasta lähtöisin oleva Karoliina Keskikallio ei saanut kesätöitä nuorempana ja päätti ratkaisuna perustaa 4H-yrityksen, jonka avulla myi leipomiaan kakkuja. Nyt Keskikallio on laajentanut toimintaa kesäkahviloihin, ja edessä on kolmas kesä kahvilatoiminnassa.

Yrittäjyys on opettanut Keskikalliolle muun muassa rahankäyttöä ja vastuullisuutta. Tärkeintä hänen mielestään on kuitenkin into ja rohkeus kokeilla. "Jos on rohkeutta, mutta ei osaa ottaa vastuuta, niin siihen oppii kyllä", hän kannustaa.

Tämän kertaisen jakson toimittavat Anna-Reetta Kytölahti ja Kaisa-Reetta Seppänen.

Kuuntele jakso alta:

Lapin Kansan podcastit löytyvät myös Spotifysta tai Apple podcasteista .


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös