Vasan podcast: Vaihtakaa sukat ja juokaa paljon vettä, koska tässä jaksossa puhutaan armeijasta. Kuinka intistä oikein selviää?

Jouni Porsanger
Vasan kuudennen podcast-jakson toimittavat Noora Pumpanen, Mari Molkoselkä ja Suvianna Kaikkonen

Vasan kuudennen podcast-jakson toimittavat Noora Pumpanen, Mari Molkoselkä ja Suvianna Kaikkonen

Lapin Kansan nuortenpalsta Vasan kuudennessa podcastissa mussutetaan sotkun munkkia ja puetaan päälle smurffit, kun keskustelua käydään intistä. Noora Pumpanen, Mari Molkoselkä ja Suvianna Kaikkonen ja jakavat kokemuksiaan armeijasta.

Millaista on olla nainen armeijassa? Pumpanen kertoo hyvistä ja huonoista puolista armeijassa ja siitä, miltä tuntuu olla niin pitkää eristyksistä muusta maailmasta.

Kaikkosen kaikki kaverit ja poikaystävä ryntäsivät armeijaan, mikä tuntui välillä yksinäiseltä. Hän kertoo, miltä inttileskeys tuntuu.

Jaksossa kuullaan myös Janne Kinisjärveä ja Joonas Heiskasta, jotka kertovat parhaat vinkit armeijasta selviytymiseen.

Kuuntele jakso alta:

Lapin Kansan podcastit löytyvät myös Spotifysta tai Apple podcasteista .

Lue Vasan armeijajutut:

Asento! Lepo! Olalle vie! – Kuinka selvitä armeijasta ja mitä pitäisi tietää varusmiespalveluksesta?

Kolumni: Onko minusta armeijaan?


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös