Vasan podcast: Festivaalihumua ja taiteiden yön taikaa. Minkälainen on kulttuurituottajan työ? Eroavatko Sodankylän filmifestarit ja Turun Ruisrock toisistaan?

Jouni Porsanger
Rida Haapala (vas.) ja Mari Molkoselkä keskustelevat kulttuurituottajan työstä. Minkälaista on järjestää Rovaniemen Taiteiden yötä?

Rida Haapala (vas.) ja Mari Molkoselkä keskustelevat kulttuurituottajan työstä. Minkälaista on järjestää Rovaniemen Taiteiden yötä?

Lapin Kansan nuortenpalsta Vasan uudessa podcast-jaksossa vedetään kukkaseppeleet päähän ja leit kaulaan, koska on festarikesän aika.

Aino Rouhiainen ja Mari Molkoselkä keskustelevat kokemuksistaan Suomen musiikki- ja elokuvafestivaaleilla. Festivaalit vain kasvavat vuosi vuodelta, mutta kannattaako niihin enää maksaa kallista lippua vai voisiko sen sijaan suunnata mökille?

Rovaniemen Taiteiden yön tuottaja Rida Haapala kertoo työstään tapahtumajärjestäjänä. Miten läpi yön kestävää tapahtumaa rakennetaan?

Kuuntele jakso alta:

Lapin Kansan podcastit löytyvät myös Spotifysta ja Apple podcasteista .


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös