Podcast

"Politiikka terminä kuulostaa tylsältä ja vaikealta, mutta silti siihen otetaan kantaa esimerkiksi somessa" – Vasan podcastissa puhutaan tällä viikolla eduskuntavaaleista

Vasan toisessa podcastissa äänessä tuottaja Anna-Reetta Kytölahti, avustaja Kaisa-Reetta Seppänen ja Rovaniemen nuorisovaltuuston puheenjohtaja Leevi Alakörkkö.

Vasan toisessa podcastissa äänessä tuottaja Anna-Reetta Kytölahti, avustaja Kaisa-Reetta Seppänen ja Rovaniemen nuorisovaltuuston puheenjohtaja Leevi Alakörkkö.

Vasan tämänkertaisessa podcastissa puhutaan vaikuttamisesta ja eduskuntavaaleista. Anna-Reetta Kytölahden ja Kaisa-Reetta Seppäsen vieraaksi saapuu Rovaniemen nuorisovaltuuston puheenjohtaja Leevi Alakörkkö. Podcastissa keskustellaan muun muassa, onko eduskuntavaaleissa äänestämisessä mitään järkeä ja miten nuorten kiinnostus politiikkaa kohtaan ylipäänsä näkyy. Entä kuinka tärkeä kanava some on nuorille oman äänen esiintuomisessa?

Kuuntele jakso alta:

Voit kuunnella ja tilata kaikki Lapin Kansan podcastit myös Spotifysta ja Applen podcasteista.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös