Eduskuntavaalit houkuttelevat ensimmäistä kertaa äänestysiässä olevia nuoria vaaliuurnille – Lappilaisnuoret toivovat ehdokkailta tarmokasta toimintaa ilmastonmuutoksen ja yhdenvertaisuuden suhteen

Karttunen Saara
Rovaniemeläisen Ounasvaaran lukion abiturientit  Alina Viranto, Maija Mourujärvi, Maria Korteniemi ja Antti Mämmi kokevat, että äänestäessä voi oppia itsestään paljon uutta. Erityisesti ehdokkaiden arvoja tutkiessa voi nuorten mukaan omakin arvomaailma aueta täysin uudella tavalla.

Rovaniemeläisen Ounasvaaran lukion abiturientit Alina Viranto, Maija Mourujärvi, Maria Korteniemi ja Antti Mämmi kokevat, että äänestäessä voi oppia itsestään paljon uutta. Erityisesti ehdokkaiden arvoja tutkiessa voi nuorten mukaan omakin arvomaailma aueta täysin uudella tavalla.

Suvianna Kaikkonen

Eduskuntavaalit: Ennakkoäänestys 3.–9. huhtikuuta. Vaalipäivä 14. huhtikuuta.

Rovaniemeläiset Ounasvaaran lukion abiturientit Maija Mourujärvi, Alina Viranto, Maria Korteniemi ja Antti Mämmi odottavat reilun kahden viikon päästä käytäviä eduskuntavaaleja…


Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa Lapin Kansan Digi nyt alkaen 9,90 €/kk. Valitse itsellesi sopivin tilaus. Etusi jopa -50 %! Saat rajattoman lukuoikeuden kaikkiin lapinkansa.fi:n sisältöihin, näköislehteen ja uutissovellukseen.


Lue myös