Tuntematon sotilas -elokuvalla yli 900  000 katsojaa

Viime vuonna 8,9 miljoonaa elokuvateatterikäyntiä

STTHelsinki

Aku Louhimiehen ohjaama Tuntematon sotilas -elokuva on kerännyt yli 928  000 katsojaa elokuvateattereissa.

SF Studiosin teatterilevityksen johtajan Timo Räisäsen mukaan elokuvaa on käyty katsomassa vilkkaasti koko joululoman ajan.

Räisäsen mukaan elokuva on pärjännyt hyvin ohjelmiston tuoreimmille elokuville, kuten Tähtien sota, Solsidan ja Jumanji.

Esimerkiksi uudenvuoden viikonloppuna perjantaista maanantaihin Tuntemattoman sotilaan näki melkein 20  000 katsojaa.

Suomen Filmikamarin mukaan suomalaisissa elokuvateatterissa käytiin viime vuonna jälleen ennätyksellisen paljon, vaikka 9 miljoonan katsojan haamurajasta jäätiin. Katsojia oli yhteensä elokuvateattereissa Suomen Filmikamarin arvion mukaan 8,9 miljoonaa.

Edellisen kerran elokuvissa käytiin viime vuotta enemmän vuonna 1983, jolloin elokuvia katsottiin 9,09 miljoonaa kertaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös