Miltä tuntuu sinnitellä 127 tuntia käsi jumissa yksin vuoristossa? Elokuva vain sivuaa piinaa

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme tiistain kiinnostavinta tv-elokuvaa

Sub
Miltä tuntuu sinnitellä 127 tuntia käsi jumissa yksin vuoristossa? Elokuva vain sivuaa piinaa

127 tuntia on tositapahtumiin perustuva jännitysdraama parikymppisestä Aron Ralstonista (James Franco) , joka lähti yksin kiipeilyretkelle.

Pekka Eronen

127 tuntia

★★★ Tämä elokuva kirpaisee tuimasti meitä, joille Hauskojen kotivideoidenkin tällit ovat joskus liikaa. Se kertoo tositarinan miehestä, jonka käsi jäi syrjäisessä kanjonissa jumiin kivenmurikan ja seinämän väliin. James Franco sinnittelee roolissa koskettavasti, mutta harmi kyllä ohjaaja Danny Boyle antaa periksi Hollywoodille. Pitkän odotuksen ja turhautumisen piinaa 127 tuntia vain sivuaa – ettei katsoja vain satu kyllästymään. (USA 2010)

Sub tiistai 2.1. klo 21.00

Rakkauden rasvaprosentti

★★ Mikko Kuparisen ohjaama romanttinen komedia näyttää hyvältä. Siinä on kelpo näyttelijöitä ja reipasta seksiä, sen kuvat ovat kauniita ja sitoutumisvaikeuksia käsitellään hetkittäin ihan hauskasti. Jos tämän lajin leffoja ei olisi meillä tehty pariin vuosikymmeneen, siitä voisi vaikka innostua. Kovin kuluneilta ja arvattavilta Mikko Nousiaisen ja Minna Maasolan fyysiset, henkiset ja ammatilliset veivaukset kumminkin tuntuvat. (Suomi 2012)

Liv tiistai 2.1. klo 21.00

Leningrad Cowboys Go…America

★★★ HIM:in, Alman ja muiden suomalaisten toivojen on kelvannut valloitella maailmaa, kun Leningrad Cowboys kävi tallaamassa tietä tasaisemmaksi. Aki Kaurismäen pokerinaamaisessa komediassa Sakke Järvenpää, Mato Valtonen ja muut tötterötukat kiertävät Amerikkaa. Tiukka tyyli pitää silloinkin, kun irtovitsit alkavat repsottaa. Varsinaisista tähtihetkistä vastaa manageri Matti Pellonpää. (Suomi 1989)

Yle Teema & Fem tiistai 2.1. klo 22.00


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös