Joukko Hollywood-naisia käynnisti seksuaalisen häirinnän vastaisen kampanjan

STTNew York/Los Angeles

Suuri joukko viihdealalla työskenteleviä naisia on käynnistänyt kampanjan seksuaalista häirintää vastaan. New York Times -lehden mukaan Time's Up -nimisen kampanjan takana on 300 merkittävää näyttelijää, agenttia, käsikirjoittajaa, tuottajaa ja muuta viihdealan toimijaa.

Naiset kertoivat kampanjastaan avoimessa kirjeessä, joka julkaistiin muun muassa New York Timesin sivuilla. Kirjeen on allekirjoittanut muun muassa näyttelijät Meryl Streep, Nicole Kidman, Cate Blanchett, Emma Stone, Emilia Clarke, Natalie Portman ja Jane Fonda.

Kampanjan tarkoituksena on muun muassa kerätä varoja, joilla autetaan seksuaalisen häirinnän uhreja.

Häirintä nousi keskusteluun, kun vaikutusvaltaiseen elokuvatuottajaan Harvey Weinsteiniin liittyvät ahdistelusyytökset tulivat julkisuuteen lokakuun alkupuolella.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös