Antti Tuiskun superviikko

STTHelsinki

–  Antti Tuisku ilmoitti maanantaina ylimääräisessä uutislähetyksessä Nelonen-kanavalla, että hän lähtee maaliskuussa kahdeksan keikan areenakiertueelle.

–  Keskiviikkona Nelosella alkaa uusi Idols-kausi, jonka päätuomarina Tuisku, 33, istuu. Muut tuomarit ovat tuottaja Jurek Reunamäki ja laulaja Erin Anttila.

–  Keskiviikkona Tuisku myös esiintyy Elämä lapselle -konsertissa Espoon areenalla.

–  Perjantaina julkaistaan Tuiskun järjestyksessään 11:s albumi, Anatude. Albumilta on jo julkaistu singlet Mä hiihdän, Rahan takii, Hanuri (feat. Boyat), Aamukuuteen (feat. Erin) sekä viimeisimpänä Tragedia.

–  Tuiskun elämäkertakirja Antti Tapani julkaistaan ensi vuonna.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös