Uusi Rovaniemi

Vauvaliite tulee taas: Seitsemän vuoden aikana liite on esitellyt kaikkiaan 3 145 uutta rovaniemeläistä

Tuntematon

Uusi Rovaniemi kokoaa jälleen odotetun vauvaliitteensä. Vuonna 2018 syntyneet uudet rovaniemeläiset esitellään liitteessä, joka ilmestyy lauantaina 23. helmikuuta.

Vauvaliite julkaistaan jo kahdeksatta kertaa. Uuden Rovaniemen ensimmäinen vauvaliite esitteli vuoden 2011 vauvasatoa.

Seitsemän vuoden aikana liite on esitellyt kaikkiaan 3 145 rovaniemeläisvauvaa. Viime vuonna Vauvaliitteessä oli mukana yhteensä 405 uutta rovaniemeläistä.

Liitteeseen pääsee mukaan jokainen vuonna 2018 syntynyt rovaniemeläinen vauva, jonka kuvan ja tiedot vanhemmat lähettävät toimitukseen nettilomakkeen kautta. Lomake löytyy osoitteesta uusirovaniemi.fi/vauvaliite .

Lomake on nelivaiheinen ja se täytyy täyttää loppuun saakka, jotta tiedot tulevat perille toimitukseen.

Kun lomakkeen on täyttänyt onnistuneesti loppuun saakka, siitä saa vahvistusviestin sähköpostiin. Jos vahvistusviestiä ei tule, lomakkeen täyttäminen on jäänyt kesken tai jotain muuta on mennyt pieleen.

Kuvan lähettäneiden kesken arvotaan 185 euron arvoinen lahjakortti lapsi- tai perhekuvaukseen Studio Sarasteella.

Toimi näin

Mene osoitteeseen uusirovaniemi.fi/vauvaliite.

Syötä lomakkeeseen vauvan kuva, nimi ja syntymäaika. Hyväksy ilmoituksen ulkoasu.

Lisää sen jälkeen vanhempien yhteystiedot.

Siirry yhteenveto-vaiheeseen ja lähetä vauvasi tiedot julkaistavaksi.

Tarkista, saitko sähköpostiin vahvistusviestiä. Ellei vahvistusviestiä ole tullut, vauvan tiedot eivät ole tulleet perille toimitukseen.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös