Uusi Rovaniemi

Vappuaskartelua ja liikuntaa lapsiperheille Lainaalla lauantaina

Vappuaskartelua ja liikuntaa lapsiperheille Lainaalla lauantaina

Vauvat tanssivat. Perheen pienimmätkin pääsevät tanssimaan Liikun ja leikin -tapahtumassa.

Liikun ja leikin Lainaalla -tapahtuma sai alkunsa viime vuonna Rovaniemi-viikolla ja se järjestetään nyt kolmatta kertaa. Kyseessä on maksuton koko perheen tapahtuma, jossa on ohjattua toimintaa kaikenikäisille lapsille. Lapset voivat osallistua tapahtumaan aikuisen kanssa.

Vanhan torin puistossa lapsia liikuttavat Tommi ja Kaisa Kangas Liikun.com -yrityksestä. MLL:n Perhetoimintakeskuksessa vauvat pääsevät tanssimaan aikuisen kanssa ja isommat lapset omatoimisesti. Tanssituokioita ohjaa Elina Tähtelä. Askartelussa aloitetaan vappuun valmistautuminen.

Lainaalle kurvaa myös kirjastoauto, johon pääsee tutustumaan. Järjestelmämuutoksen vuoksi lainaus ja palautus eivät autossa onnistu. Lastenvaatteiden Second hand -myymälässä voi tehdä edullisia ostoksia käteisellä rahalla.

”Olemme saaneet perheiltä toiveita, että Rovaniemellä kaivataan tällaisia maksuttomia lyhyitä tapahtumia, joihin ei tarvitse ilmoittautua. On upeaa, että voimme sellaisia toteuttaa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa”, iloitsee verkostokoordinaattori Mervi Saukkoriipi.

Liikun ja leikin Lainaalla la 22.4. klo 9.30–11.30 Vanhan torin puistossa ja MLL:n Perhetoimintakeskuksessa, Pirkkakatu 2.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös