Lauantaina vietetään uuden poronlihan suoramyyntimyymälän avajaisia talvisen tapahtuman merkeissä Mäntyjärvellä. Avajaispäivänä on lähiruoan ystäville tarjolla grillattua poromakkaraa, nisukahvit, glögiä ja pikkurahalla poronlihakeittoa.

Myymälä on uudessa rakennuksessa, joka on noussut poromies Pertti Männyn pihapiiriin. Punaisten seinien sisällä kylmiö, leikkaamo, pakkashuone ja myymälä varmistavat, että kuluttaja saa poronlihan kotinsa ruokapöytään asianmukaisesti käsiteltynä.

Suoramyynnissä hyötyvät molemmat osapuolet, sillä lihan hintaan ei lisätä välikäsien osuutta ja asiakas näkee heti mistä hänen ostamansa tuote on peräisin.

Uudet suoramyynnin toimitilat ovat myynnin kannalta merkittävä investointi, johon Mänty sai tukea Rovaniemen Kylien kehittämissäätiöltä. Lihajalosteita, kuten leikkeleitä, grillimakkaraa ja savutuotteita valmistetaan asiakkaiden tuomista lihoista edelleen rahtityönä Kairan porotuote ky:n tutuissa tiloissa.

Suoramyyntimyymälän avajaiset la 8.12. klo 10–15 Mäntyjärventie 965, Sonka.


Kommentit (1)

  • Kauko

    Hatunnoston arvoinen juttu.Terv.Kauko länsikairasta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös