Uusi Rovaniemi

UR:n Kesäfoto-kilpailussa 22 upeaa kuvaa – äänestä suosikkiasi!

Anni Happonen
Kesäfoto-kisan loppukilpailukuvat löytyvät myös näyttelystä, joka on esillä kauppakeskus Revontulessa.

Kesäfoto-kisan loppukilpailukuvat löytyvät myös näyttelystä, joka on esillä kauppakeskus Revontulessa.

Uusi Rovaniemi -lehden Kesäfoto-kilpailun yleisöäänestys on käynnistynyt. Äänestyksessä on ehdolla 22 upeaa kuvaa. Kilpailun voittaa eniten ääniä saanut kuva.

Kesäfoto-kisaan lähetettiin tänä kesänä kaikkiaan noin 340 kuvaa. UR:n toimitus valitsi finalistit niiden joukosta.

Kilpailukuvat ovat esillä sekä verkossa että kauppakeskus Revontulen näyttelyssä. Kuvia voi myös äänestää sekä verkossa että Revontulessa. Äänestys jatkuu syyskuun loppuun saakka.

Kesäfoto-kilpailun voittaja palkitaan 300 euron lahjakortilla Roifotoon. Myös äänestäjien kesken arvotaan pieniä palkintoja.
Kommentit (1)

  • Kaisa Häggman

    Kesäfoto kilvassa paljon todella hyviä otoksia. Helteisen kesän riemua. Mutta aidoin ehdottomasti pienen tytön ihmettely kuvassa poronkakkaa. Lapsi osaa elää hetkessä!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös