Uusi Rovaniemi

Unibet näyttää RoPS:n eurovierasottelun yksinoikeudella

Aberdeen FC:n verkkosivusto
RoPS pelaa torstaina 11. heinäkuuta tällä stadionilla. Kuvakaappaus Aberdeen FC:n verkkosivuilta.

RoPS pelaa torstaina 11. heinäkuuta tällä stadionilla. Kuvakaappaus Aberdeen FC:n verkkosivuilta.

Unibet-peliyhtiö näyttää verkkosivuillaan suorana Rovaniemen Palloseuran, Helsingin Jalkapalloklubin ja Kuopion Palloseuran ensimmäiset vierasottelut Eurooppa-liigassa ja Mestarien liigassa.

Rovaniemen Palloseuran vastustajaksi arvottiin Skotlannin Valioliigassa neljänneksi sijoittunut Aberdeen. Selvänä suosikkina ottelupariin lähtevä Aberdeen isännöi rovaniemeläisjoukkuetta torstaina 11. heinäkuuta kello 21.45 Suomen aikaa.

Otteluparin toinen ottelu pelataan Rovaniemen Keskuskentällä torstaina 18. heinäkuuta kello 19.

Vuonna 1903 perustetun ”Donsin” kovin suoritus eurokentiltä on vuodelta 1983, jolloin seura voitti sekä Cup-voittajien cupin että Euroopan Supercupin. Minkään eurokilpailun lohkovaiheisiin Aberdeenilla ei ole ollut asiaa yli kymmeneen vuoteen, mutta Eurooppa-liigan karsinnoissa se on ollut tuttu näky. Viime kesänä Dons taipui toisella karsintakierroksella Burnleylle toisen osaottelun jatkoajalla.

Aberdeenin tunnetuin pelaaja lienee yli 50 A-maaottelua Pohjois-Irlannin paidassa pelannut Niall McGinn. Joukkueessa on myös lukuisia Skotlannin maajoukkueessa piipahtaneita pelaajia sekä nuori suomalainen Miko Virtanen, jonka läpimurto on tosin vielä tekemättä.

Tiistaina 16. heinäkuuta Helsingin Jalkapalloklubi pelaa toisen osaottelunsa färsaarelaista HB:tä vastaan Mestarien liigassa. Kaksi päivää myöhemmin eli 18. heinäkuuta Kuopion Palloseura pelaa toisen osaottelunsa valkovenäläistä FC Vitebskiä vastaan.

Unibet näyttää ottelut verkkosivuillaan suorina lähetyksinä. RoPS:n ja KuPS:n ottelut selostetaan suomeksi.

Lähetysten katsominen on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös