Uusi Rovaniemi

Topi Mikkola eläytyy Annikki Kariniemeksi Lapin punaiset hanget -monologissa

KLAUS VON MATT
Topi Mikkola eläytyy Annikki Kariniemeksi Lapin punaiset hanget -monologissa

Lapin punaiset hanget. Topi Mikkola esittää Annikki Kariniemeä Rosa Liksomin kirjoittamassa monologissa.

Topi Mikkola tuo Rovaniemelle monologiesityksen lappilaisesta taiteilijasta ja everstinnasta Annikki Kariniemi-Willamosta. Lapin punaiset hanget -niminen esitys on Rosa Liksomin kirjoittama taiteilijakuva ristiriitaisesta naisesta.

Esityksessä Frida Kahloa ulkoisesti muistuttava Annikki istuu keinutuolissaan ja jakaa muistoja sekä tarinoita omista elämänvaiheistaan. Ainoana näyttämöllisenä kuvittajana toimii harkitusti valittu musiikki sekä äänimaailma, joka luo mystistä tunnelmaa.

Monologi on pitkän linjan harrastajanäyttelijän 65-vuotisjuhlamonologi, joka sai kantaesityksensä Kemin kaupunginteatterissa vuonna 2014. Teoksessa yhdistyvät kahden taiteilijan maailmat: Topi Mikkolan rakkaus teatteriin sekä Annikki Kariniemen rakkaus elämään ja luontoon.

Topi Mikkola on tullut tunnetuksi Rosa Liksomin tekstien esittäjänä jo vuodesta 1991 lähtien. Mikkola on syntyisin Sodankylästä.

Lapin punaiset hanget su 19.11. klo 18 Wiljamissa. Liput 15 e tuntia ennen ovelta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös