Lapin yliopiston ylioppilaskunnan humoristinen musiikkinäytelmä Kieltolaki saa ensi-iltansa keskiviikkona Korundissa. LYY Speksi yhdistää komediallista teatteria, improvisointia sekä näyttäviä tanssi- ja musiikkinumeroita. Esitys nähdään viisi kertaa.

Speksille ominaista on ajankohtaisiin ja yleisesti tunnettuihin tapahtumiin pohjautuva huumori, mutta perinteisestä parodiasta ei ole kyse. Speksissä yleisö pääsee vaikuttamaan esityksen kulkuun omstart-huudoilla.

Kieltolaki tarjoilee yleisölle kirjavan kattauksen suomalaisia taiteilijoita, jotka rämpivät eteenpäin muuttuvassa Suomen maassa. Suurten taiteen mestareiden maailma heittää yllättäen kuperkeikkaa, kun tuleva hallitsija julistaa kieltolain ja ajaa taiteilijat maan alle.

Lainsuojattomien keskuudessa viriää kapinahenki. On aika laittaa kunnolla hanttiin ja etsiä Suomelle uusi suunta.

Kieltolaki ensi-illassa ke 19.4. klo 19 Korundissa. Seuraava esitys to 20.4. klo 19. Liput ennakkoon 10/8 e (opiskelijat), ovelta 12/10 e.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös