Uusi Rovaniemi

Taidetyöpajassa huovutetaan pehmeitä arvoja Rovaniemellä – Tiistai-illan työt kootaan yhdeksi teokseksi

Cafe Kodissa järjestetään tiistaina Pehmeä puoli -taidetyöpaja, jossa luodaan huovuttamalla yhteisöteos, jonka pohjana ovat pehmeät arvot.

Taidetyöpajassa etsitään osallistujien pehmeitä arvoja ja nostetaan ne kirjaimellisesti raameihin ja seinälle. Arvoja ilmaistaan luovasti villasta huovuttamalla. Pehmeä puoli -työpaja on osa Rasisminvastaisen viikon ohjelmaa Rovaniemellä.

Työpajassa pohditaan, mitä ihmiset arvostavat itsessään ja mikä tekee elämästä elämisen arvoista. Kaikki ovat tervetulleita luomaan omat lempeät näkemyksensä aiheesta neula- ja kuivahuovutustekniikkaa käyttäen.

Osallistujien huovuttamista elementeistä muodostetaan lopuksi yhteisöllinen teos. Materiaalina on aito suomalainen käsinvärjätty lampaanvilla.

Työpajaan voivat osallistua kaikenikäiset, eikä osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta tai ennakkoilmoittautumista. Työpaja on ilmainen, ja se toteutetaan nonstop-periaatteella, joten siihen voi osallistua koko keston ajan tai piipahtaa vain ohimennen. Työpajan ohjaa Niina Oinas (Silhaus) ja sen tuottaa kaupungin kulttuuritoimi.

Pehmeä puoli -työpaja ti 19.3. klo 17–18.45 Hostel Café Kodissa, Valtakatu.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös