Uusi Rovaniemi

Sirkusvierailu tarjoaa hervotonta huumoria ja taidokasta tekemistä

Sirkusvierailu tarjoaa hervotonta huumoria ja taidokasta tekemistä

Sirkus Supiainen on tuottanut ajatuksia herättävän ja humoristisen sirkusesityksen Lennä, lennä. Esitys sai ensi-iltansa Turussa vuosi sitten ja viime vuoden aikana se nähtiin yhteensä 37 kertaa eri puolilla Suomea.

Tekijöiden mukaan esityksessä yhdistyvät korkeatasoinen sirkustekniikka, vuorovaikutteiset puheosuudet sekä valloittavat persoonat. Esitys sisältää raivokkaan hempeitä sirkusnumeroita, hervotonta huumoria, rutkasti leikkimieltä sekä yhdessä tekemisen ja kokemisen riemua. Ilmaa halkovat niin jumppapallot, renkaat kuin paperilennokit.

Sirkusesitys sopii koko perheelle. Sen on ohjannut Markus Nivala. Hänen lisäkseen siinä esiintyvät Emma Räisänen, Pekka Laamanen ja Antti Nerg.

Lennä, lennä to 25.5 klo 17 sekä la 27.5 klo 13 ja klo 17 Sirkus Taika-Ajan näyttämöllä, Lampelankatu 9. Liput 10/15 e.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös