Uusi Rovaniemi

Sinetän kesäteatterissa juhlitaan Lottopottia

Tämä joukko tuo Lottopotin näyttämölle Sinetässä.

Tämä joukko tuo Lottopotin näyttämölle Sinetässä.

Sinetän kesäteatterissa nähdään jälleen vauhdikasta menoa Liisa Penttilän ohjaamassa näytelmässä Lottopotti. Suositun kesäisen komedian on kirjoittanut Seppojuhani Ruotsalainen ja musiikista vastaa Ilkka Ollakka.

Keskeisissä rooleissa Varjomaan perheenä nähdään Sanna Sulasalmi-Hoikkala, Erkki Valtonen sekä Eino Keränen, joka on kesäteatterin nuorin näyttelijä. Näytelmän tapahtumia siivittää Sinetän kylätalon oma kuoro.

Sinetän kylätalolla toimiva kesäteatteri aloitti toimintansa viime kesänä suurmenestyksen saaneella Aapelin näytelmällä Siunattu hulluus. Tuula Väisäsen ohjaama näytelmä palkittiin Nätti Gaalassa yleisön suosikkiesityksenä. Siunatusta hulluudesta on tulossa myös uusintaesityksiä heinäkuussa.

Lottopotti, Sinetän kesäteatterin ensi-ilta to 27.6. klo 18 ja seuraavat esitykset la 29.6. klo 14 ja su 30.6 klo 14 Sinetän kylätalolla, Parkkikankaantie 12. Liput 10/12 e käteisellä. Kahvio.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös