Uusi Rovaniemi

Saarenkylässä juhlatanssit satavuotiaalle Suomelle

Saarenkylässä juhlatanssit satavuotiaalle Suomelle

Napakymppi on toinen Saarenkylän juhlatanssien kahdesta orkesterista.

Napapiirin seuratanssijat järjestää satavuotiaan Suomen kunniaksi kahden orkesterin vauhdittamat juhlatanssit Saarenkylän Nuorisoseuran talolla lauantaina.

Valentin & Afrikan Tähti ja Tanssiorkesteri Napakymppi soittavat molemmat reipasta tanssimusiikkia laidasta laitaan, joten luvassa on tanssittava ilta.

Itsenäisen Suomen kunniaksi nuoret alle 25-vuotiaat ja veteraanitunnuksen omaavat pääsevät tilaisuuteen ilmaiseksi. Tilaisuuden tuotosta puolet menee veteraanijärjestöille.

Tilaisuudessa on kakkutarjoilu kolmellesadalle ensimmäiselle kello 19–21. Rovaniemen kaupungin tervehdyksen tilaisuuteen tuo Sara Tuisku kello 20.30. Rovaniemen kaupunki tukee tanssiaisten järjestämistä.

Tanssijoilta toivotaan juhlavaa vaatetusta.

Suomi 100 -juhlatanssit la 18.11. klo 19–0.30 Saarenkylän nuorisoseuran talolla. Liput 14 e.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös