Uusi Rovaniemi

Rovaniemen kirkkolammella hiihdetään lauantaina Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi

Jokakeväisen kristillisen Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi hiihdetään tulevana lauantaina Rovaniemen kirkkolammella.

Tapahtuman idea on, että hiihtäjät keräävät itselleen lahjoittajia, jotka lahjoittavat keräykseen rahaa hiihdettyjen kierrosten mukaan. Rovaniemen ev.-lut. seurakunta järjestää Riemukierros-hiihdon jo 29. kerran.

Tapahtuma alkaa Rauhankadun seurakuntakeskuksen alaparkkipaikalla kello 14. Talviseen perheohjelmaan kuuluu hiihdon odottelun ja ilmoittautumisen ohella mäenlaskua, lumikenkäilyä, keppari-rata, lumiukkojen tuunausta ja Karvakaverit.

Itse hiihtostartti on kello 15.30 Kirkkolammen rannalla. Mukaan voi tulla monenlaisilla välineillä ja monenlaisella hiihtotaidolla. Hiihtäjät kiertävät 15 minuutin ajan noin 300 metrin mittaista rataa. Hiihtäjien tukijat maksavat hiihdosta joko kierrosmaksun tai kertamaksun Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Hiihtäjien keskuudesta valitaan mielikuvituksellisin, humoristisin ja ajatuksia herättävin asukokonaisuus.

Tänä vuonna Yhteisvastuu-varoin tuetaan lasten ja nuorten opiskelua niin kotimaassa kuin Kirkon Ulkomaanavun kautta kehitysmaissa. Riemukierrostapahtumassa kuulemme joulupukin viimeiset kuulumiset, ja hän lähettää kilpailijat matkaan. Kuuluttajana on seurakunnan vt. tiedotuspäällikkö Pasi Kokko.

Ostamalla kisakanttiinista makkaraa, pullaa ja kahvia voi myös tukea keräystä. Hiihtäjäksi voi ilmoittautua etukäteen diakoni Markku Kukkoselle tai paikan päällä.

Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi järjestettävä Riemukierros-hiihto la 16.3. klo 14 alkaen seurakuntakeskuksen alaparkkipaikalla, Kirkkolammen rannalla.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös