Uusi Rovaniemi

Rovaniemen kaupunki järjestää rakentajaillan omakotitalorakentajille

Vesa Joensuu
Rovaniemen kaupunki järjestää pientalorakentajille oman tiedotusillan.

Rovaniemen kaupunki järjestää pientalorakentajille oman tiedotusillan.

Rovaniemen kaupungin rakennusvalvonta järjestää omakotitalorakentajille suunnatun informaatiotilaisuuden ensi torstaina kaupungintalolla.

Tilaisuudessa kerrotaan muun muassa rakennusluvan hakemisesta, sähköisestä asioinnista ja vastuuhenkilöiden tehtävistä. Paikalla on myös mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta rakennusvalvonnan henkilöstöltä.

Rakentajien avuksi Rovaniemen kaupunki on myös julkaissut Pientalorakentajan oppaan. Sen tarkoituksena on auttaa pientalorakentajaa erilaisissa lupa-asioissa rakennusprosessin aikana.

Lisäksi oppaaseen on koottu rakentamisen eri vaiheet tontin valinnasta ja luvan hakemisesta rakennuksen loppukatselmukseen asti. Oppaasta selviää myös rakennushankkeen eri vaiheiden vastuuhenkilöt ja heidän työnkuvansa.

Oppaan voi ottaa mukaan Rakentajaillasta. Lisäksi sitä saa Osviitasta ja kaupungin rakennusvalvonnasta sekä sähköisesti kaupungin verkkosivulta osoitteesta www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Rakentaminen.

Opas jaetaan myös omakotitonttien saajille tonttipäätöksen mukana.

Rakentajailta to 14.2. klo 17–19 rakennusvalvonnan tiloissa kaupungintalolla, Hallituskatu 7.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös