Napapiirin Residuum päivittää ekopisteitä Rovaniemellä heinäkuun aikana. Osalle pisteistä asennetaan lisää keräysastioita ja osassa pieneksi käynyt astia vaihdetaan suurempaan. Muutama piste saa myös tarvitsemansa ulkoasun kohennuksen.

K-Citymarketin ekopisteen syväkeräyssäiliöt ovat olleet poissa käytöstä jo viime syksystä saakka. Nyt säiliöt poistetaan ja valjastetaan uudelleen käyttöön muilla pisteillä.

K-Citymarketin ekopisteelle jää edelleen Suomen pakkauskierrätys Rinki Oy:n keräysvälineet jätteiden lajitteluun. Ekopisteelle voi viedä muovia, metallia, lasia, kartonkia ja paperia.

Vanttauskosken ekopiste siirretään Vanttauskosken kaupan ja huoltoaseman väliselle alueelle. Aronrinteen ekopisteelle asennetaan suurempia syväkeräyssäiliöitä ja ekopisteen ulkoverhoilu uusitaan.

Ounasrinteen ekopisteelle asennetaan suurempia syväkeräyssäiliöitä. Vennivaaran ekopisteelle asennetaan lisäastia kartongille. Ylinamman ekopisteen asennuksia parannellaan ja Tuhnajassa korjataan yhteiskeräyspisteen liittymä.

Perunkajärven yhteiskeräyspisteelle lisätään polttokelpoisen jätteen keräysastia.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Hyvä, että Ounasrinteen kierrätysongelmiin puututaan näin. Tosin se ei poista sitä tosiasiaa, että täällä ei osata eikä viitsitä kierrättää oikein. Paikalle tuodaan jätettä, joka sinne ei kuulu.Kartongin keräysastia on jatkuvasti täynnä, kun ihmiset sullovat sinne kokonaisia pahvilaatikoita. Ohjeistus pahvilaatikkojen osalta on katseelle liian alhaalla, eikä siihen tartuta saatikka välitetä. Laittakaa, keräysastiaan pienempireikäinen kansi, niin tällöin on laatikkokin pakko repiä ennen laittamista.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös