Uusi Rovaniemi

Rovaniemellä juhlitaan lauantaina Pyhän Patrikin päivää irkkumusiikin tahdissa

Irkkuhenkisiin klubikonsertteihin on vapaa pääsy.

Rovaniemeläinen Narrow Neck yhdistää omaperäisellä tavalla suomalaista ja irlantilaista musiikkiperinnettä.

Rovaniemeläinen Narrow Neck yhdistää omaperäisellä tavalla suomalaista ja irlantilaista musiikkiperinnettä.

Lauantaina on baari Hemingway'sissä tarjolla maksutonta livemusiikkia ensin päivällä Sunny Afternoon Clubilla ja sitten illalla iltaklubilla.

Juhlinnan aihe St. Patrick's Day, joka kokoa yhteen Irlannin ystävät ympäri maailmaa. Pyhä Patrik on Irlannin kansallispyhimys, ja hänen merkkipäivänsä kunniaksi irlantilainen musiikki soi monessa maailman kolkassa, myös Rovaniemellä.

St. Patrick’s Day tunnetaan iloisena festivaalina, jolloin irlantilaisia jo vuosisatojen ajan yhdistänyt musiikki rantautuu kaiken kansan pariin.

Bar Hemingway’s osallistuu juhlallisuuksiin tarjoten lauantaina livemusiikkia sekä bluesin että irlantilaisen ilonpidon muodossa. Musiikista pääsee nauttimaan jo iltapäivällä kello 15, jolloin kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu pitkän linjan bluesmuusikko Pepe Ahlqvist tunnelmoi Sunny Afternoon Clubin esiintyjänä.

Illalla kello 22 aikaan rovaniemeläinen Narrow Neck ottaa lavan haltuun. Ohjelmistossa on irlantilaisen musiikkiperinteen mukaisesti sekä iloista tanssimusiikkia että kauniin tunnelmallisia kappaleita. Yhtye on yhdistänyt kelttimusiikkiin myös suomalaisia sävyjä omaperäisellä tavalla. Keikalla kuullaan myös yhtyeen uunituoretta omaa tuotantoa.

Narrow Neckissä esiintyvät Suvi Puolakka, Kimmo Pallari, Antti Aholainen, Ville Försti ja Juhani Suominen.

Pepe Ahlqvist klo 15 ja Narrow Neck klo 22 Bar Hemingway’sissä, Koskikatu 11. Vapaa pääsy.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös