Uusi Rovaniemi

Rovaniemellä ihmetellään: Syksyn iltapäiväkerhoihin äärettömän vähän hakemuksia – hakuaikaa jatkettiin

Hakemuksia ekaluokkalaisten iltapäiväkerhoihin tuli poikkeuksellisen vähän.

Jouni Porsanger
Iltapäivätoimintaa tarjotaan Rovaniemellä 1 - 2 -luokkalaisille, mutta ekaluokkalaiset ovat etusijalla haussa.

Iltapäivätoimintaa tarjotaan Rovaniemellä 1 - 2 -luokkalaisille, mutta ekaluokkalaiset ovat etusijalla haussa.

Syksyllä koulunsa aloittavien oppilaiden hakuaika iltapäivätoimintaan päättyi helmikuun lopussa.

Rovaniemen koulupalvelujen mukaan hakemuksia tehtiin poikkeuksellisen vähän, joten koulutulokkaiden eli ensi syksyn ekaluokkalaisten osalta hakuaikaa jatketaan 29.3.2019 saakka.

Hakemus iltapäiväkerhotoimintaan tehdään Wilmassa Hakemukset ja päätökset -sivulla. Se löytyy, kun näpäyttää Wilman oikeassa yläreunassa olevaa kohtaa “Tee uusi hakemus”, valitse “Iltapäivätoiminta, hakemus” ja täytä tiedot, ohjeistaa iltapäivätoiminnan koordinaattori Mervi Pöykiöniemi.

Tulevien kakkosluokkalaisten ja erityisen tuen piirissä olevien 2.–3-luokkalaisten haku järjestetään myöhemmin toukokuussa. Mikäli paikkaa ei pystytä tarjoamaan kaikille hakeneille, on etusija toimintapaikkaan ensimmäisen vuosiluokan oppilailla.

Suurten koulujen osalta toisen vuosiluokkien oppilaiden iltapäivätoiminnan päätökset tehdään vasta syksyllä, jotta kaikki ensimmäisen luokan oppilaat saavat paikan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös