Uusi Rovaniemi

Rock Academy etsii nuoria bändejä ilmaiseen koulutukseen Rovaniemellä

Rovaniemi pääsi mukaan valtakunnalliseen hankkeeseen.

Veli-Jukka Mustajärvi
Arkistokuva Simerockin bändikisasta.

Arkistokuva Simerockin bändikisasta.

Rovaniemi on päässyt mukaan Rock Academy -hankkeeseen, ja siihen etsitään nyt alle 29-vuotiaiden bändejä mukaan. Tarjolla on ilmaista tukea, ammattilaisoppia, verkostoja ja studioaikaa.

Vaikka hankkeen nimi on Rock Academy, musiikkityylillä ei ole väliä. Osallistua voi myös Rovaniemen lähikunnista.

Valtakunnallinen Rock Academy tarjoaa nuorille tietoa eri uravaihtoehdoista musiikkialalla ja laaja-alaisia näkemyksiä sekä tukea työllistymiseen musiikin parissa.

Nuorten bändit saavat opastusta kaikessa mahdollisessa musabisneksen koukeroista soitonopetukseen ja oman osaamisen markkinointiin. Tiedossa on myös keikkoja, studioaikaa ja musavideoiden tekemistä.

Kaikki akatemialaiset osallistuvat säännöllisesti järjestettäviin klinikkoihin. Kovan luokan ammattilaisten vetämät klinikat ovat ilmaisia ja avoimia kaikille.

Hakuaikaa on 10.3. saakka. Hakijoilta edellytetään oikeanlaista asennetta, motivaatiota kehittyä sekä mahdollisuutta sitoutua sparraukseen kahden vuoden ajaksi.

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamassa Rock Academy Finland hankkeessa ovat mukana Rovaniemi, Raahe, Kemi, Kuopio ja Kouvola. Hanketta koordinoi Turun kaupunki ja Turku Rock Academy.

Hakemuksen 10.3. mennessä: mikko.ruokamo@rovaniemi.fi. Kertokaa viestissä bändinne nimi, musiikkityyli ja jäsenten iät.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös