Uusi Rovaniemi

Pelikeräys vähävaraisille lapsiperheille Rovaniemen kirjastossa

Tällä viikolla vietettävän Peliviikon aikana voi lahjoittaa itselle tarpeettomat pelit ja pelilaitteet perheisiin, joissa niistä on iloa vuosiksi. Kaikki lahjoitukset toimitetaan vähävaraisille lapsiperheille, äkillisiä kriisejä kohdanneille lapsiperheille sekä huostaanotetuille lapsille.

Rovaniemen pääkirjasto toimii Pelit kiertoon! -keräyspisteenä, ja sinne pelilahjoitukset voi toimittaa kirjaston aukioloaikoina. Keräyspiste löytyy pääkirjaston aulasta. Rovaniemen Hope ry toimittaa pelit niitä tarvitseville perheille.

Keräykseen voi tuoda siistejä ja pelikuntoisia lautapelejä, pelikonsoleita ja konsoli- tai tietokonepelejä.

Järjestäjien mukaan Suomessa on lapsiperheitä, jotka taistelevat päivittäin toimeentulonsa kanssa. Pelit ja pelilaitteet ovat monille perheille liian kalliita.

– Pelit yhdistävät, mutta pelilaitteen tai suositun pelin puuttuminen voi myös sulkea ryhmän ulkopuolelle. Pelit ovat ilon, oivaltamisen ja onnistumisen kokemusten lähde, jota ilman kenenkään ei tarvitse jäädä! Pelit kiertoon -kampanjassa todetaan.

Pelit kiertoon! -keräys pääkirjastolla la 11.11. asti.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös