Uusi Rovaniemi

Pääkirjaston pääovi suljettu salaojien saneerauksen takia – sisään vain sivuovista

Nettikameran kuvaa kirjaston pihalta.

Nettikameran kuvaa kirjaston pihalta.

Rovaniemen pääkirjastoon pääsee toistaiseksi sisään vain Lappia-talon puoleisesta sivuovesta ja nuortenkirjasto Oman ovesta Jorma Eton tieltä. Kirjaston pääovi on suljettu salaojien ja sadevesiviemärin saneerauksen takia.

Aineistojen palautusluukku on saneerauksen ajan nuortenkirjasto Oman ovella. Saneeraus vaikuttaa myös kirjaston toimintoihin, sillä kirjasto on kokonaan kiinni sunnuntaisin eivätkä lehtisalit ja Lapponica-sali ole silloin auki. Kirjasto on avoinna normaalisti maanantaista lauantaihin.

Salaojien ja sadevesiviemärreiden korjaustyöt sijoittuvat kirjaston kaupungintalon puoleiseen päätyyn ns. B-siipeen ja etenkin pääoven kohdalle. Työmaa-alue on rajoitettu aidalla muusta alueesta, ja kirjaston alueella liikkuvia pyydetään pysymään aitojen ulkopuolella.

Työmaa aiheuttaa myös liikennejärjestelyitä Jorma Eton tien puolelle sekä pyörätielle että liikenneväylälle. Pyörätien liikenne on katkaistu kirjaston kohdalta ja ohjattu toiselle puolelle tietä. Osa tien varressa olevista autopaikoista on siirretty pääurakoitsijan käyttöön, ja kaupungintalon ja kirjastotalon välissä oleva invapysäköinti paikka on siirretty kirjastotalon toiseen päähän.

Kirjastotalolla liikkuvia ihmisiä pyydetään olemaan varovaisia piha-alueella.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös