Ounasvaara avaa laskettelukauden lauantaina

Jouni Laaksomies
Ounasvaara avaa laskettelukauden lauantaina

Oukun rinnekausi avataan lauantaina ja se kestää huhtikuun loppupuolelle saakka.

Ounasvaaralla avataan laskettelukausi lauantaina ja juhlitaan talvikauden avajaisia Snow Xon Ounasvaara -tapahtumalla. Ohjelmassa on lumisählyturnaus, kisailua, musiikkia, haastatteluja ja loppuhuipennuksena karkkisadetta. Laskijoiden käytössä ovat Vuopalanrinne ja Rendin Lumimaa.

Alkavalla kaudella hiihtokeskuksen aukioloaikoja on selkiytetty ja samalla myös pidennetty aamusta. Keskus aukeaa koko kauden ajan joka päivä jo kello 10. Maanantaista lauantaihin rinteet ovat käytössä iltaseitsemään ja sunnuntaisin sekä juhlapyhinä viiteen asti.

Rinnetoimenjohtaja Juhani Roinisen mukaan soinen merkittävä uudistus on se, että Ounasvaaran kausikortit ja hissiliput käyvät jatkossa myös Luoston, Oloksen ja Pallaksen laskettelukeskuksissa.

"Voidaan varmaan sanoa, että kyseinen neljän keskuksen yhteiskausikortti on Suomen monipuolisin."

Ounasvaaran kaudesta on tulossa reilusti yli viiden kuukauden mittainen, sillä suunniteltu sulkemispäivä on 22. huhtikuuta. Päätösviikonloppuna ohjelmassa on laskettelun lisäksi myös iso kelkkatapahtuma.

Ounasvaaran rinteiden portit avataan la 11.11. klo 10. Snow Xon Ounasvaara -tapahtuma klo 11–15.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös