Uusi Rovaniemi

Lukijan kuvia: Omenapuut kukkaloistossa Rovaniemellä

Raija Hilke
Noin 60-vuotias omenapuu jaksaa vielä kukkia Korkalorinteellä.

Noin 60-vuotias omenapuu jaksaa vielä kukkia Korkalorinteellä.

Omenapuut ovat kukkineet tänä kesänä Rovaniemelläkin todella komeasti.

Raija Hilkkeen kuvaama omenapuu kukkii Korkalorinteellä Alvar Aallon suunnitteleman rivitalon pihalla. Talo on rakennettu 1959, ja puulla lienee ikää lähes yhtä paljon, Hilke arvelee.

Myös Satu Niemelä on saanut ihailla pihallaan Nivankylässä koristeomenapuun kukkaloistoa. Omenapuu kasvaa upeasti näin Lapissakin, kun on suojassa talon edustalla, Niemelä kertoo.

Lähetä lukijan kuva osoitteeseen ur.toimitus@uusirovaniemi.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 5111 872. Kerro, missä ja milloin kuva on otettu. Liitä mukaan postiosoitteesi. Julkaistusta kuvasta saat pienen palkinnon. Lehti saa julkaistuun kuvaan jatkuvan käyttöoikeuden.

Satu Niemelä

Omenapuu kukkaloistossaan Nivankylässä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös